Om oss

Din erfarna och kreativa snickare

Vi på DecoForm har många års samlad erfarenhet av inredning, design och snickeri. Detta, i kombination med att vi älskar det vi arbetar med, gör oss till ett tryggt val. Oavsett om det handlar om att göra ditt IKEA-kök personligt, eller inreda ett helt nytt, kan vi stå till tjänst. Vi har verktygen och kunskaperna, du har en bild av hur köket ska se ut.

Håller till gör vi i Finntorp, Nacka. Vi riktar våra tjänster till hela Storstockholm, inklusive Södertälje. Till dig vars boendesituation passar in på denna beskrivning, erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök, utan förpliktelser. Vi kommer här på besök och diskuterar dina idéer, våra idéer och tar mått.

En kökstillverkare att lita på

När du anlitar oss som dina kökstillverkare får du spelrum att verkligen agera ut dina inredningsidéer. Då vi har ett mycket omfattande utbud av, och kännedom om, material som komposit, granit, massivt trä och rostfritt stål får du en hållbar och finurlig lösning. Vi har också många stilar och modeller på lager, som tillsammans kan komponeras till ett kök som passar tycke och smak.

Du får också ta del av smarta modifieringar, där vi gör det mesta av redan befintliga element i köket. Dessa kompletterar vi med nya delar, som luckor, hyllor eller skivor. Kort sagt kan vi integrera nya delar med delar av det gamla köket, på ett funktionellt, effektivt och snyggt sätt. Ska ett nytt kök byggas, eller det befintliga byggas om från grunden? Inga problem.

Våra övriga tjänster

Som ett företag som arbetar inom bygg, inredning, design och tillverkning arbetar vi med ett flertal olika saker. Förutom kökstillverkning riktar vi oss också mot andra delar av hemmet. Bland annat kan du anlita oss för att bygga din personliga, platsbyggda garderob. Denna placeras, till skillnad från standardiserade garderober, var som helst i huset, då den är byggd efter måtten du vill att den ska stå.

Om du behöver en bänkskiva till köket står vi gärna till tjänst. Välj mellan granit, komposit, marmor, kalksten och mycket mer. Behöver du måttanpassade luckor har vi många modeller och material att erbjuda. Vi erbjuder också ett stort utbud av handtag till lådor och skåp. Välkommen till DecoForm!

Kökstillverkare Stockholm

Kökstillverkare Stockholm

Dina pålitliga snickare